schrijfretraite

Casa Dito 6k

Je bent al een tijdje bezig met een boek, maar je komt er maar niet aan toe om écht een flink stuk verder te komen.
Je werk én je gezin vragen (te) veel tijd. Hoe heerlijk zou het zijn om je terug te trekken op een rustgevende plek om te werken aan je boek?

In alle rust,ver weg van alle drukte in Nederland, schrijven aan je boek. Dat kan!

Kom een week naar Frankrijk om te schrijven aan je boek. De omgeving rondom het grote huis is zeker inspirerend. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te sparren over je verhaal, gecoacht te worden en vragen te stellen. Want ik ben zelf als ervaren schrijfdocent op de achtergrond aanwezig.

Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je komt. Er zijn geen groepsworkshops over de schrijftechniek, maar je hebt wél alle tijd om lekker zelf te schrijven, én de mogelijkheid om door persoonlijke begeleiding jouw verhaal verder op te tillen of meer diepgang te geven.
Er zijn diverse schrijfplekjes te vinden op ons grote land. En is het iets frisser, dan kun je je terugtrekken in jouw eigen kamer, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de tuin en de vallei erachter.

Alle details kun je vinden op schrijfretraite

 

______________________________________

Marelle Boersma auteurMarelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Er zijn inmiddels al heel wat thrillers verschenen, waaronder de bestsellers ‘Ik volg je’ en ‘Vals Alarm’ waarvan ~100.000 exemplaren verkocht zijn.
Ze schrijft nu aan een serie  vertrek-thrillers: Enkele reis naar de Algarve, Chateau de Provence, Ciao Sicilia zijn al verschenen.

Tijdens haar schrijftrainingen helpt ze aankomend schrijvers hoe ze hun verhaal op een pakkende manier kunnen opschrijven. Deze schrijftrainingen zijn overal online te volgen, mét interactief contact.

Binnenkort verhuist Marelle naar Frankrijk, waar ze schrijfvakanties en schrijfretraites organiseert. Hier staat jouw eigen verhaal centraal. Je leert welke schrijftechnieken je nodig hebt voor een goede opbouw van een verhaal. Neem eens contact op hoe ze jou verder kan helpen.

_________________________________

 

Laat een reactie achter